Kom i form till outdooräventyren med löpband

För att verkligen njuta av outdoorlivet, vandra, sova i tält, krypa i grottor eller bestiga berg är det viktigt att vara i form. Det är så mycket roligare att bege sig ut på en utmanande vandring i skogen, en längre kanottur eller bestiga Kebnekaise om du har muskler och kondition för äventyret. Bygg upp formen hemifrån med ett löpband, så sparar du mycket tid och kommer snabbt i form.

Löpbandet fördelar

Ett löpband är en mycket bra investering om du vill komma i form snabbt och enkelt. Det tar tid att träna, ta sig till gymmet eller att ta sig ut i spåret. De flesta av oss har mycket i vardagslivet, jobb eller studier, familj, vänner och så olika intressen. Det kan vara svårt att få in träningen vardagen. Det är därför det är så smart att ha träningsredskapet i hemmet. Istället för att behöva ta dig till gymmet, vilket alltid tar tid, så sätter du bara på dig träningskläder och börjar träna på ditt löpband. Löpband hemma är också skönt att ha när det är dåligt väder utomhus. Eller om det är för halt för att vara ut och jogga. Dagens löpband ger mycket god och effektiv träning eftersom du både ställer in fart och lutning. Om du gillar att vara ute i naturen är det smart att träna med mycket lutning för att ge kroppen en riktig utmaning. Köp ditt löpband hos Gorilla Sports som har olika modeller att välja mellan.

Ut i skogen

För att verkligen kunna njuta av dina skogsaktiviteter är det skönt att både vara i god form och ha bra utrustning. Det är en härlig känsla att stiga ur bilen tidigt på morgonen och ha ett utmanande mål framför sig. Få köra fram till en intressant vandringsled, en okänd stig, en strand för att paddla kajak eller ett berg att bestiga. Det finns så många spännande platser att upptäcka, oavsett var man bor i Sverige. Att vara i god form gör inte bara naturupplevelsen skönare, utan även säkrare. Ju mer muskler du har, desto bättre kommer du att klara av att gå på svåra och otillgängliga ställen. Att ha koll på kroppen är viktigt om du ska upptäcka grottor eller bestiga berg. Det underlättar också när du ska bära mycket packning. Ryggsäck, mat, gasolkök och tält för att vara ute en vecka kräver att du har tränat innan för att själva vandringen ska bli riktigt behaglig. Med koll på kroppen kan du njuta så mycket mer av naturen. Och med ett löpband i hemmet kan du enkelt träna året om.

Jägare

Om du brukar jaga är det också klokt att träna året om för att bygga upp kondition och muskler. Då blir jakten mycket roligare. Du kan delta på ett annat sätt när du orkar gå långt och bära mycket. Som hundförare är det särskilt smart att ha ett löpband i hemmet för att kunna träna upp konditionen inför jakten långa skogsturer.

mobile-shop